Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Adventuregrej.dk

MPR Grej
CVR-nr.: 28627114
Adresse: Ejbysvinget 58, 2600 Glostrup

Mailadresse: kontakt@adventuregrej.dk
Telefonnummer: 61 77 40 06

 

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på Adventuregrej.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Adventuregrej.dk. Dog samarbejder vi med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data udelukkende i forbindelse med behandlingen af din ordre. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket. 

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år hvorefter oplysningerne slettes. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Adventuregrej.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. 
Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@adventuregrej.dk.
I tilfælde af et sikkerhedsbrist, kontakter vi Datatilsynet indenfor 72 timer. Har bristen betydning for dig som person, hører du også fra os indenfor samme tidsperiode.

Ansvarshavende personer hos Adventuregrej.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Adventuregrej.dk er Morten Risum. Vi bruger en logstatistik på Adventuregrej.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Adventuregrej.dk. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypterer. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.


Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Adventuregrej.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Adventuregrej.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

 

Ansvarsfraskrivelse

Adventuregrej.dk eller MPR Grej er ikke erstatningspligtige for direkte eller indirekte tab, følgeskader eller lignende. Herunder også direkte eller indirekte følgeskader som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for MPR Grej's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende. MPR Grej og adventuregrej.dk kan ikke gøres erstatningspligtige i forhold til ydelser eller varer fra tredje mand der ikke opfylder gældende regler, f.eks. fragtfirmaer mv.

Adventuregrej.dk er kun erstatningspligtig for fejl og mangler på solgte varer. Enhver anden skade, materiel som immateriel, der måtte ske pga. monteret udstyr, solgt af Adventuregrej.dk, påhviler ene og alene køber / bruger.

Adventuregrej.dk forbeholder sig retten til at annullere en ordre såfremt en eller flere varer mod forventning ikke er på lager.

 

Betaling og priser

Betaling sker online i forbindelse med køb. Følgende kort kan benyttes:

Visa/Dankort

Mastercard

Visa Electron

Maestro

Diners Club

Ligeledes kan Mobile Pay og Viabill benyttes

 

Betaling kan ligeledes foretages via Paypal eller Mobilepay. Betaler du via Paypal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på Paypals hjemmeside.

Betaling med Paypal er pt. ikke mulig.

 

Vi tager ikke kortgebyrer. Enkelte kortudbydere har egne gebyrer. Disse er adventuregrej.dk uvedkommende.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Er der tale om specielbestillinger eller varer der er tilpasset den enkelte kunde skal betaling ske ved ordreafliggelse. I tilfælde som dette frafalder fortrydelsesretten.

 

Priser er opgivet i Danske Kroner og er inklusiv 25% moms. MPR Grej og adventuregrej.dk tager forbehold for trykfejl, leveringssvigt, udgåede varer og force majeure.

 

Der tilbydes gratis fragt på ordrer over kr. 1.000,- inkl. moms.

Gavekort

Gavekort har en gyldighed på 1 år fra købsdato og kan ikke ombyttes til kontakter. Gavekort kan ikke opdeles, men skal benyttes i én og samme handel.

Annullering af ordre

En ordre kan annulleres indtil varen er afsendt. Kontakt os på ordre@adventuregrej.dk med dit ønske om annullering af din ordre, samt bestillingsnummer. Bestillingsnummer kan du finde på den ordre bekræftelse du modtag da du bestilte varerne. Er varerne allerede afsendt gælder reglerne for fortrydelsesret.

 

Mangler ved køb

Hvis du oplever at en vare mangler skal du kontakte os hurtigst muligt, hvorefter vi vil fremsende den eller de manglende genstande. Kan dette ikke lade sig gøre bliver du tilbudt at vi ombytter varen, eller at du får et afslag i prisen. Købelovens mangelsregler kan også finde anvendelse.

Fragt

Fragt og forsendelse kan ske med Postnord eller GLS. Der kan vælges mellem forsendelse til pakkeshop eller omdeling til privat adresse. Forventet leveringstid er 2-3 hverdage. Se mere på postnord.dk eller gls.dk for yderligere information.

 

Pris:

GLS Pakkeshop

0-5 kg kr. 49,50 inkl. moms

5-10 kg kr. 61,25 inkl. moms

 

GLS Omdeling Privat

0-5 kg kr. 72,50 inkl. moms

5-10 kg kr. 82,50 inkl.moms

 

PostNord pakkeshop

0-5 kg kr. 61,25 inkl. moms

5-10 kg kr. 67,50 inkl. moms

 

PostNord Omdeling Privat

0-5 kg kr. 85,00 inkl. moms

5-10 kg kr. 90,00 inkl. moms

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@adventuregrej.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Ikke afhentede eller modtagne varer koster kr. 69,- i returnering.

 

Fortrydelse af en del af købet.
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.


Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
Ingen fortrydelsesret

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen.
Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos dig, som du udtrykkeligt har bedt om.
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du ikke får noget tilbage

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer gældende beløb senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:
MPR Grej / Adventuregrej.dk

v/Morten Risum

Bakketoppen 6

4200 Slagelse

Denmark


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi modtager ikke pakker sendt med efterkrav.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Kontakt os inden du returnerer en varer. Så kan fragtomkostninger mv. drøftes.

 

Varen sendes til:
MPR Grej / Adventuregrej.dk

Bakketoppen 6

4200 Slagelse

Denmark

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi modtager ikke pakker sendt med efterkrav.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

 

Politik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysninger bliver videregivet til, af kunden eller adventuregrej.dk valgt, fragtleverandør.
 
Personoplysningerne registreres hos MPR Grej og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på Adventuregrej.dk er Morten Risum.


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@adventuregrej.dk.  

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Morten Risum på mail: kontakt@adventuregrej.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 10-08-2021

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortydelsesformular (ret til og gem som PDF)