Om os

Adventuregrej.dk

Mit navn er Morten Risum og jeg står bag Adventuregrej.dk og Enduristan.dk. Jeg har kørt motorcykel i over 15 år. De sidste par år har jeg hovedsageligt søgt væk fra asfalten og kørt på grusveje og offroad. Men jeg sætter stadig pris på en snoet vej med asfalt. Jeg er uddannet og certificeret offroad instruktør og underviser som en del af instruktørteamet hos gruskursus.dk. Jeg har i mange år selv brugt Enduristans produkter. De har troeligt været med mig på eventyr i mange lande - herunder Marokko, Kazakhstan, Rusland, Litauen, utallige Sverige og Norgesture og mange andre lande.

 

Adventuregrej.dk sælger motorcykeloppakning og grej til folk der gerne vil på på tur, rejse eller eventyr på motorcykel. Både på og udenfor asfalten. Vores fokus ligger på kvalitet, funktionaltet og grej du kan stole på. Vi bestræber os på altid at levere førsteklasses produkter til dig som kunde. I første omgang vil vi koncentrere os om at udbyde hele Enduristans produktkatalog. På længere sigt udvider vi sortimentet med andre spændende produkter. Hele tiden med henblik på at kvalitet og og grej skal være i topklasse.

 

Vi bestræber os på at behandle og afsende alle ordrer inden for 3 dage. Dog kan der ved ferie og andre særlige tilfælde opstå længere behandlingstid. 

 

Enkelte produkter lagerføres i begrænset antal. Der kan derfor forekomme ekstra leveringstid hvis produktet skal bestilles hos leverandøren.

 

Kontakt os gerne hvis i har spørgsmål eller kommentarer.